J. Ressen (Roggel)

Dankzij Martijn zijn kennis en ervaring een mooi ontwerp kunnen realiseren voor onze aanbouw. Martijn is heel erg betrokken geweest van het begin tot einde. Hij bedenkt graag verschillende ideeën en luistert goed naar de wensen van de klant. Super samenwerking, ga zo door!

 

R. Cox (Roggel)

Martijn heeft ons op een fijne manier geholpen bij het ontwerpen van ons nieuwbouwhuis. De samenwerking is heel prettig verlopen. Martijn heeft onze wensen op een mooie manier vertaald in het ontwerp van ons droomhuis! Dit hele proces is goed en vakkundig begeleid. Martijn heeft ons goed geholpen met praktische vragen over de realisatie. Nu kan de bouw van ons nieuwe huis beginnen!

 

H. van Atteveld (Roggel)

Martijn, ontwerpt niet alleen heel mooi en ook praktisch, maar helpt je op een heel prettige wijze met je zoektocht naar wat je precies wilt binnen wat (technisch) mogelijk is. Heel prettig werken met Martijn, met mooi resultaat!

 

Familie Mennen (Roggel)

Het bouwen van een huis, een project waar we zelf totaal geen kaas van gegeten hadden. Wij deden het met de hulp van Martijn en met een meer dan voortreffelijk resultaat. Het ontwerp en de bouwbegeleiding waren bij Martijn in uitstekende handen: het prettige persoonlijk contact, kennis, kunde en creativiteit hebben tot een prachtige levensloopbestendige woning geleid. Daarbij werd het project door Martijns sturing ook binnen de daarvoor gestelde termijn afgerond. Kortom, een absolute aanrader !!

 

J. Korsten (Breda)

We hebben onze jaren ‘30 woning uitgebouwd.
Martijn heeft de perfecte combinatie weten te ontwerpen van een moderne aanbouw die afsteekt tegen de oude woning. Hierdoor is het karakter van de oude woning in ere gebleven. Martijn ontwerpt van binnen naar buiten. Functionaliteit en wooncomfort staan centraal in zijn ontwerp. Het was fijn samenwerken. Martijn luistert naar je wensen en levert maatwerk. 

 

Familie Van der Kreeft (Limbricht)

Martijn Diederen heeft ons van begin tot einde fantastisch geholpen met het ontwerp en de bouw van ons droomhuis. Het begon al bij gericht advies tijdens de eerste kennismaking, een prachtig ontwerp met gebruik van bijzondere materialen, waarbij hij heel erg goed heeft geluisterd naar onze wensen en de begeleiding van gemeente zaken en de totale bouw. Martijn staat voor ontzorgen. Zonder zijn advies weet ik zeker dat we niet tot zo’n mooi eindresultaat waren gekomen en hadden we de nodige stress momenten gehad rondom vegunningaanvraag, keuzes maken en bouwbegeiding. Al met al een vakman die met passie voor zijn opdrachtgevers werkt.

 

Familie Fleuren (Nunhem)

Martijn Diederen hebben we leren kennen als een zéér gepassioneerde ontwerper die zijn eigen creatieve inbreng had maar ook goed rekening hield met onze – af en toe- traditionelere wensen: “ het wordt jullie huis en jullie moeten voor 100% achter het ontwerp staan “ was zijn zeggen. We hebben zeer prettig met hem samen gewerkt.
“Een goed ontwerp is het halve werk…” schrijft Martijn op zijn website: nu dat ligt bij ons klaar, nu de uitvoering en de realisatie nog.
Martijn bedankt.

 

Familie van der Velden (Posterholt)

Onze samenwerking met Martijn is zeer goed en prettig verlopen. Vanaf het begin was er een klik waarbij Martijn niet alleen luisterde naar wat wij voor ogen hadden maar zelf ook met praktische tips, adviezen of alternatieven kwam. Martijn is zeer betrokken bij datgene wat hij ontwerpt/tekent. Daarnaast reageerde Martijn zeer accuraat en snel op vragen en/of wijzigingen. Binnen 5 maanden van ontwerp naar omgevingsvergunning. Wij zullen Martijn dan ook als bouwkundig ontwerper bij iedereen aanbevelen.

 

Fysio Centrum Meijel (Meijel)

Met Martijn is verbouwen een waar feest geweest. Hij heeft bij Fysio Centrum Meijel meegedacht, ontworpen , uitgevoerd en begeleid en wat minstens zo belangrijk is zich aan alle afspraken gehouden, zowel financieel als in planning is het precies zo gelopen zoals gepland. En zelfs de garantie op een onderdeel werd vlot uitgevoerd. Top ontwerp en bouwbegeleiding bedrijf.

 

Familie Heijmans (Roggel)

Naar aanleiding van goede berichten hebben we een afspraak gemaakt met Martijn. Aan de hand van onze wensen, de verbouwing van de keuken en garage, zijn we samen in gesprek gegaan. Zijn ideeën op dat moment maakte ons gelijk enthousiast en nadat hij dit in een schets/3d-tekening had verwerkt voldeed deze volledig aan onze wensen. Zijn enthousiasme en prettige omgang gaf ons gelijk een heel goed gevoel. We zijn dik tevreden met het eindresultaat en willen zo snel mogelijk aan de slag.

 

N. Hendriks (Heythuysen)

Na jaren als trouwe klant bij ons op de zaak, gaven wij Martijn de opdracht om een carport te ontwerpen. Nadat hij met 3 ontwerpen kwam, hebben wij voor een niet `alledaags` ontwerp gekozen. Martijn heeft vanaf het begin dit project helemaal verzorgd. Wij kunnen dan ook alleen maar iedereen Martijn aanbevelen. Hij komt met verfrissende ideeën waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Bedankt Martijn voor deze prettige samenwerking en wie weet tot weer een keer.